- FYR Macedonia 2012 - Kaliopi - Crno I Belo

Рейтинг: 0

Исполнитель: - FYR Macedonia 2012 - Kaliopi

Название песни: Crno I Belo

Продолжительность mp3: 03:01

Дата добавления: 2014-09-21

Текст просмотрен: 475
Скачать


Другие песни исполнителя - FYR Macedonia 2012 - Kaliopi


Текст песни:

vk.com/eurovision

Во очи сега гледај ме
Не сум губитник ти знај
Не се предавам до крај
Нема раѓање без паѓање

Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене
Ајде сега гушни ме до небо дигни ме

Црно и бело е с


Видео: Kaliopi - Crno i Belo (F.Y.R. Macedonia) 2012 Eurovision Song Contest Official Preview VideoФотогалерея:

- FYR Macedonia 2012 - Kaliopi-Crno I Belo

Комментарии (0)