Kaliopi - Bam Baram Bam

Рейтинг: 0

Исполнитель: Kaliopi

Название песни: Bam Baram Bam

Продолжительность mp3: 04:14

Дата добавления: 2016-11-14

Текст просмотрен: 341
Скачать


Другие песни исполнителя Kaliopi


Текст песни:

БАМ БАРАМ БАМ
ВО МЕНЕ ДЕНОТ НЕ Е САМ
КО ДЕТЕ ЗАСПИВАМ
ВО МОЈОТ БАРАМ БАМ

БАМ БАРАМ БАМ
Е СЕ ШТО ЧУВСТВУВАМ И ЗНАМ
И ДУША ЛЕКУВАМ
СО БАМ БАМ БАРАМ БАМ

ВЕРУВАМ ВО СЕ ДОБРО ВЕРУВАМ
И ТУЃИ ОЧИ ШТОМ МЕ ПРЕЛАЖАТ
ВЕРУВАМ, ВЕРУВАМ

ВЕРУВАМ ВО ДОБРО ВЕРУВАМ
ДЕТЕ СУМ НА МАЈКА СВЕТИЦА
СЕКОЈ ДЕН МИ Е РОДЕНДЕН

БАМ БАРАМ БАМ
Е МОЈТА ПРВА ИГРАНКА
СО ФУСТАН ДО ЗЕМЈА
И ТИВКА МУЗИКА

БАМ БАРАМ БАМ
Е СЕ ШТО ЧУВСТВУВАМ И ЗНАМ
И ДУША ЛЕКУВАМ
СО БАМ БАМ БАРАМ БАМ


Видео: Kaliopi - Bam Baram BamФотогалерея:

Kaliopi-Bam Baram Bam

Комментарии (0)