Kaliopi - Dari dari dam

Рейтинг: 0

Исполнитель: Kaliopi

Название песни: Dari dari dam

Продолжительность mp3: 03:26

Дата добавления: 2016-11-14

Текст просмотрен: 521
Скачать


Другие песни исполнителя Kaliopi


Текст песни:

ДАМ ДАРИ ДАМ ДАРИ ДАРИ ДАРИ ДАМ ДАРИ…

Ништо никому не ветувам
јас сум само воз што вози
без да се запира, без крај.
Гледам празни станици
со бледи сенки што си одат
некаде ко слепи патници.

Дали да ти кажам, колку искрено јас те лажам
дека сеедно ми е.
Дали имаш сила, да бидеш она што сум била
во мојот свет на ДАРИ ДАРИ ДАМ.

Ништо не е како порано,
ниту добро, ниту лошо
нема рамки за ниту еден грев.
Сепак каде што се умира,
се раѓа веднаш нова искра
за мојот вечен пат за ДАРИ ДАМ.

Дали да ти кажам, колку искрено јас те лажам
дека сеедно ми е.
Дали имаш сила, да бидеш она што сум била
во мојот свет на ДАРИ ДАРИ ДАМ.


Видео: Kaliopi Bukle - Dari Dari Dam - 2003Фотогалерея:

Kaliopi-Dari dari dam

Комментарии (0)