Kaliopi - Imam nemam live

Рейтинг: 0

Исполнитель: Kaliopi

Название песни: Imam nemam (live)

Продолжительность mp3: 03:14

Дата добавления: 2016-11-14

Текст просмотрен: 584




Скачать


Другие песни исполнителя Kaliopi


Текст песни:

Сите денови и ноќи ти ги ветувам
И би сакала јас толку многу да ти дам
За сите денови јас небо ке ти подарам
И мали облаци со дождови од тишина

Се давам за тебе
се што имам и што немам
се за тебе
а ти ме гледаш од далечина
И кога јас ти велам
Имам - немам
Но се би дала јас за тебе
Безброј мали сни да поделам
Имам - немам
Но сепак можам јас со тебе
Безброј мали сни да поделам

Сакам да ти кажам
Сакам да ми веруваш
И штом се буди денот божји
Да ме послушаш

Се давам за тебе
се што имам и што немам
се за тебе
а ти ме гледаш од далечина
И кога јас ти велам


Видео: Калиопи - Имам немам / Kaliopi - Imam nemam



Фотогалерея:

Kaliopi-Imam nemam (live)

Комментарии (0)