Kaliopi - Mesecina

Рейтинг: 0

Исполнитель: Kaliopi

Название песни: Mesecina

Продолжительность mp3: 04:27

Дата добавления: 2016-11-14

Текст просмотрен: 341
Скачать


Другие песни исполнителя Kaliopi


Текст песни:

Сама ноќва патувам
И никој не ме запира
Јас немам кого да го будам
Освен сонот на мојва перница
Како ѕвезди осамени
Испратени негде на пат
И никој од нас
Никој неможе да ги види
Како птици бескрилни
Носени со ветрови без глас
Јас би се вратила
Само да ти кажам

Само си ти месечина
Од ова небо што ме покрива
Само ти и никој друг
Не ме прати во далечина
За еден здив
За еден сон
За мене малку е потребно
Плачеме во себе
А јас не можам
Без тебе


Видео: Kaliopi - MesecinaФотогалерея:

Kaliopi-Mesecina

Комментарии (0)