Kaliopi - Ne Sum Kako Ti

Рейтинг: 0

Исполнитель: Kaliopi

Название песни: Ne Sum Kako Ti

Продолжительность mp3: 03:39

Дата добавления: 2016-11-14

Текст просмотрен: 439
Скачать


Другие песни исполнителя Kaliopi


Текст песни:

СО РОЗИ ДВЕ ТРИ
И СО СЛАТКИ ЗБОРОВИ
НЕ ПРИКРИВАШ, НЕ
СВОИ ТРАГИ НЕВЕРНИ
А ЈАС ЗНАМ, ДОБРО ЗНАМ
АКО ПРОСТАМ ЌЕ НАПРАВАМ ГРЕВ
И ЗНАЈ, ТЕ ОСТАВАМ ЈАС
И СИ ОДАМ ОДОВДЕ

НЕ, НЕ СУМ КАКО ТИ
ТИ НЕ СИ КАКО ЈАС
ДАЛЕЧНИ КО СВЕТА ДВА
ТИ СИ ЈУГ, А ЈАС СТРАНА СЕВЕРНА

НЕ, НЕ СУМ КАКО ТИ
ТИ НЕ СИ КАКО ЈАС
НИТУ НЕБОТО Е СПАС
ОБЛАК СУМ, А ТИ ВЕТЕР ПРЕД БУРА
НЕ, НЕ СУМ КАКО ТИ

НИ ДОПИРОТ ТВОЈ
ЈАС НЕ ГО ЧУВСТВУВАМ
ТИ ОТРОВ СИ МОЈ
СПОКОЈ ШТО МЕ УБИВА
А ЈАС ЗНАМ, ДОБРО ЗНАМ
АКО ПРОСТАМ ЌЕ НАПРАВАМ ГРЕВ
И ЗНАЈ, ОСТАВАМ СЕ
ИАКО ЛЕСНО НЕ МИ Е


Видео: Kaliopi - Ne sum kako tiФотогалерея:

Kaliopi-Ne Sum Kako Ti

Комментарии (0)