Kaliopi - Oboi me

Рейтинг: 0

Исполнитель: Kaliopi

Название песни: Oboi me

Продолжительность mp3: 03:32

Дата добавления: 2014-09-10

Текст просмотрен: 464
Скачать


Другие песни исполнителя Kaliopi


Текст песни:

ако веруваш во Бога
тогаш верувај во себе
не ме давај на ѓаволите
а ако мозеш да ме видиш
кое црнило ме пере
дај помогни ми, обои ме
обои плаво
и допри ме со снагата
на ветровите
обои золто
вечно нека мириса
на јасминов цвет

обои ме, обои ме
обои ме и пред се
ти земи бои
Што се од срце
обои денови
во стари спомени
обои се
што не живее, обои ме

обои ме
во една срна бела мала
како шетам по облаците
а небото
обои го во дождот
што во светло роза
мене ми се смее
обои љубов
и со неа допри ги најслабите
обои среќа
во едно темно зелена
Што не гасне
обои ме.....


Видео: Калиопи - Обои ме / Kaliopi - Oboi meФотогалерея:

Kaliopi-Oboi me

Комментарии (0)