Kaliopi - Ti

Рейтинг: 0

Исполнитель: Kaliopi

Название песни: Ti

Продолжительность mp3: 03:39

Дата добавления: 2017-02-17

Текст просмотрен: 429
Скачать


Другие песни исполнителя Kaliopi


Текст песни:

ТИ СИ МОЈ СВЕТ ЦЕЛ ВО БОЈА
МИ ТРЕБАШ КО ВОЗДУХ ЧИСТ
ТИ СИ МИ СЕ ШТО ЈАС ДОЛГО ГО ЧЕКАМ
ДА НЕ ОВЕНЕ МОЈВА ДУША, КО ЖОЛТ ЛИСТ

БЕЗ ТЕБЕ СЕ СИТЕ ДЕНОВИ ДОЛГИ
КОГА ТЕ НЕМА И САМА СУМ
СО ТЕБЕ И НОЌИТЕ ПРЕКРАТКО ТРААТ
СО НЕМИР ВО ДУША
ДАЛИ ПАК ЌЕ СИ ТУКА
ШТОМ СЕ РАЗДЕНИ

ТИ СИ МОЈ СВЕТ ЦЕЛ ВО БОЈА
МИ ТРЕБАШ КО ВОЗДУХ ЧИСТ
ВИСТИНАТА НЕКОГАШ ЗНАЕ ДА БОЛИ
НО НИКОГАШ, НИКОГАШ ЗА НАС

БЕЗ ТЕБЕ СЕ СИТЕ ДЕНОВИ ДОЛГИ
КОГА ТЕ НЕМА И САМА СУМ
СО ТЕБЕ И НОЌИТЕ ПРЕКРАТКО ТРААТ
СО НЕМИР ВО ДУША
ДАЛИ ПАК ЌЕ СИ ТУКА
ШТОМ СЕ РАЗДЕНИ


Видео: KALIOPI - TI 2010Фотогалерея:

Kaliopi-Ti

Комментарии (0)