Kaliopi - Zemi Me

Рейтинг: 0

Исполнитель: Kaliopi

Название песни: Zemi Me

Продолжительность mp3: 03:46

Дата добавления: 2016-11-14

Текст просмотрен: 666
Скачать


Другие песни исполнителя Kaliopi


Текст песни:

НА ТВОЈТЕ ДЛАНКИ ДВЕ
ГЛЕДАМ КАПКА ОД МЕНЕ
СО СЕТА ВРЕЛИНА ЈА ВПИВАШ ВО СЕБЕ

МЕ МИЛУВАШ СО ЗДИВ
ВО СВОЈТА МЕКОСТ ЈАС ТЕ ВПИВ
И СО ДЕНОВИ ТЕ ПАМЕТАМ КО СОН

ЗЕМИ МЕ, ЗЕМИ МЕ
ВО ТВОЈА ЖЕЛБА ТИ ПРЕТВОРИ МЕ
ДА БИДАМ ДЕЛ ОД ТВОЈОТ СПОКОЈ НЕМИРЕН

ЗЕМИ МЕ, ЗЕМИ МЕ
ЈАС ТИ НУДАМ ДА МИ ЗЕМЕШ СЕ
ОД МОЈВА ДУША СЕ ДО КАПКА ДА МИ ИСПИЕШ

НА ТВОЈТЕ ДЛАНКИ ДВЕ
ЛЕЖАТ СОЛЗИ ОД МЕНЕ
ДА МЕ УТЕШИШ ТИ СО НИВ ОПИЈ МЕ

ЧУВАЈ СПОМЕН ЗА МЕНЕ
И ДЕНОТ ШТОМ НИ ЗЕМЕ СЕ
СТОПЛИ ДУША ПРЕД НА ПАТ ДА ЗАМИНЕ


Видео: Kaliopi - Zemi MeФотогалерея:

Kaliopi-Zemi Me

Комментарии (0)